FACE // ΦΡΥΔΙΑ (Microblading)

Νομίζετε ότι τα φρύδια είναι απλή υπόθεση;
Το σχήμα των φρυδιών καταδικάζει ή αναδεικνύει ένα πρόσωπο!
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως τα φρύδια, εκτός από το γεγονός ότι τονίζουν την έκφραση, μπορούν να «διορθώσουν» τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου και φυσικά να αναδείξουν το βλέμμα.
Αρκεί να μας δείξετε εμπιστοσύνη ...και τα φρύδια σας θα αποκτήσουν τη μορφή που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

 

Microblading - Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα – τρίχα

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το σχήμα των φρυδίων για το πρόσωπό μας. Είναι αυτό που καθορίζει και αναδεικνύει  ένα πρόσωπο,  ένα βλέμμα.

Μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο φυσικό αποτέλεσμα με το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την εξελιγμένη τεχνική microblading (τρίχα - τρίχα) δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Με τη μέθοδο αυτή σχηματίζουμε γραμμές στα φρύδια σας για την πιο φυσική εμφάνισή τους καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα ενός επανασχηματισμού ή γεμίσματος των  φρυδιών σας έτσι ώστε να καλύψουμε τυχόν κενά. 

Το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή εώς πολύ παχιά λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε βελόνες.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία, μοναδική στο είδος της, λειτουργεί με την χρήση αποστειρωμένων βελόνων τοποθετημένες παράλληλα μεταξύ τους και προσφέρει τις παρακάτω εγγυήσεις:

  1. 100% αποστείρωση
  2. ελάχιστος πόνος
  3. πλήρης έλεγχος και κατά την διάρκεια της εφαρμογής
  4. 100% επιτυχία χωρίς μηχανική υποστήριξη
  5. χρειάζεται λίγο εώς καθόλου επαναληπτική συνεδρία
  6. γρήγορη επούλωση
  7. ανανέωση κάθε 2-4 χρόνια

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή τατουάζ φρυδιών είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στην μικρο- εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

Κατά την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική στον υποδόριο.

Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άψογο αποτέλεσμα.

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών έχει διάρκεια περίπου 2-4 χρόνια.

Αυτό εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος και το πόσο «καλός» δέκτης της χρωστικής ειναι, από το ποσο θα το φροντίσετε στην συνέχεια. Ο χειρότερος εχθρός του μόνιμου μακιγιάζ είναι ο ήλιος διότι επιταχύνει την παραγωγή των κυττάρων με συνέπεια να ξεθωριάζει πολύ σύντομα την απόχρωση της χρωστικής.

Επίσης όλα τα δερμοκαλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη (VIT A) απαγορεύονται να εφαρμόζονται πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ διότι η ρετινόλη κάνει παθητική απολέπιση καθώς επίσης και οι θεραπείες οξέων φρούτων και χημικών peelings, σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης.

Πριν την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ κάνουμε ένα χρωματικό τέστ ώστε να βρούμε την κατηγορία που ανήκει η απόχρωση της επιδερμίδας σας και να επιλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση της χρωστικής ουσίας για την αποφυγή αλλοιώσεων με το πέρασμα του χρόνου.

Σχηματίζουμε με ένα μολύβι το σχήμα που θα δώσουμε στα φρύδια σας και το αποφασίζουμε από κοινού.

Πάνω στο σχέδιο γίνεται το μόνιμο μακιγιάζ.

Στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών το χρώμα τις πρώτες 10 ημέρες θα είναι 1-2 τόνους πιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα. Μετά την δεύτερη μέρα θα δημιουργηθεί κρούστα (κάπαλο) το οποίο δεν θα πρέπει να πειραχτεί καθόλου και θα πέσει μόνο του την πρώτη εβδομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες περιποίησης που θα σας δώσουμε εμείς. Μετά τις 27 ημέρες θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα και εκεί θα κρίνουμε από κοινού εάν χρειάζεται επαναληπτικό ή όχι.

 

Διάρκεια συνεδρίας

2 ώρες

Κόστος

250€

 

 

 

 

 

Σχήμα

Προσφορά

8€

Καθαρισμός

Προσφορά

4€

Βαφή φρυδιών (φυτική, διαρκεί για ένα μήνα)

Προσφορά

3€

 

Δείτε επίσης:

Κλείστε ραντεβού στο

211 018 2382

ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

Δείτε τις

προσφορές μας

Κάντε το πιο όμορφο δώρο με

δωροεπιταγές Jolie